Yogaweekend: Ontdek de rust en stilte in jezelf

Ontdek de rust en stilte in jezelf tijdens dit heerlijke yogaweekend. Je verblijft op een prachtige plek in de Drentse bossen en door fijne Hatha en Yin yoga, meditatie en inspirerende sessies kun je helemaal ontspannen. Je neemt even pauze van alle dingen waar je normaal gesproken druk mee bent, je zet je telefoon uit, neemt een lekker boek mee en laat alle stress en spanning los.

Programma van het yogaweekend

Het weekend bestaat uit heerlijke, ontspannende yogalessen die goed te volgen zijn voor zowel beginners als gevorderden. Door de verschillende houdingen kom je uit je hoofd en meer in je lijf. Je gedachtes worden stiller. De meditatie- en inspiratiesessies nemen je mee op een reis om jezelf minder serieus te nemen, je gedachtes en emoties los te laten en weer helemaal terug te komen bij de essentie in jezelf.

Het hele weekend staat een kok tot onze beschikking die vegetarisch, biologisch en verrukkelijk kookt. Op donderdagavond beginnen we met een heerlijk diner. Daarna is er een ontspannende yogales en meditatiesessie om je meteen in een relaxte stemming te brengen. Na een goede nachtrust staan we op voor de ochtendmeditatie. De rest van de dagen bestaan uit ontspannende Yin en Hatha yogasessies, meditatie en inspiratiesessies waarbij we af en toe helemaal stil zijn. Tussendoor is er tijd om te wandelen, een goed boek te lezen of helemaal niets te doen.

Praktische informatie
Het yogaweekend wordt georganiseerd op:

  • 25 t/m 28 mei 2017
  • 14 t/m 17 september 2017

Locatie
De Hof van Axen ligt in Witteveen, een bosrijk gebied in het midden van Drenthe. De boerderij ligt aan een zandweer waarin we kunnen zwemmen.

Prijs
Het yogaweekend kost 495,- euro per persoon. Hierbij is inbegrepen: 3 overnachtingen in een gedeelde tweepersoonskamer, 3 x ontbijt, 3 x lunch en 3 x diner, tussendoortjes, onbeperkt thee en water, 2 keer per dag een yogales (voor alle niveaus), inspiratiesessies, lesmateriaal, toeristenbelasting.

Kamers
Je slaapt in een eenvoudige kamer met twee eenpersoonsbedden samen met iemand van hetzelfde geslacht. Doucheruimtes en toiletten zijn op de hal.

Aankomst/vertrektijden
De aankomst is op donderdagavond vanaf 18.00 uur en eindigt op zondagmiddag rond 17.00 uur.

Trainer(s)
De retraite wordt gegeven door Liza Heijboer en Robin Stevens. Liza verzorgt de yogalessen, Robin verzorgt de meditatie- en inspiratiesessies. Zij zijn er de hele retraite persoonlijk bij om je te begeleiden.

Kijk voor alle informatie en een aanmeldformulier op deze website: https://www.skillsforlifetraining.nl/event/retreats/yogaretraite/

Volg yoga in Amersfoort: Yogastudio Yogaheart