Tarieven

Tarieven voor het volgen van yogalessen bij Yogaheart

  • Abonnement voor 1 les per week: 45 euro per maand
  • Abonnement voor 2 lessen per week: 65 euro per maand
  • Abonnement voor om de week 1 yogales: 27 euro per maand
  • Prijs voor een losse (proef)les: 13,50 euro per les (max. 3)

 

Bekijk op het weekrooster welke les jou het beste uitkomt. Meld je aan via het aanmeldformulier of neem contact op met liza@yogaheart.nl of 06-36329654.

Leden van Yogaheart sluiten een maandabonnement af. Dit bedrag wordt maandelijks op de eerste dag van de maand via automatische incasso afgeschreven. Via dit formulier kun je je gegevens voor de automatische incasso invullen. Je leest hier meer over de algemene voorwaarden bij het afsluiten van een abonnement.

Wat is belangrijk tijdens de yogalessen?

Je volgt een yogales helemaal voor jezelf, om je lichaam en geest te geven waar het behoefte aan heeft. Het draait niet om het wel of niet kunnen van de hoofdstand of om wat de yogi op de mat naast je aan het doen is. Presteren is onbelangrijk en in iedere les benadrukken we hoe het belangrijk het is om te accepteren waar jij op dit moment bent en om aardig voor jezelf te zijn. Alleen op deze manier breng je je geest tot rust, ontspan je je spieren en kan je alles volledig loslaten.

Bij Yogaheart vinden we het belangrijk om de yogalessen af te stemmen op jouw eigen mogelijkheden. Heb je daarom blessures, zoals nekklachten, rugklachten of problemen met je schouders of polsen, laat het ons weten. Yoga kan, indien het op een juiste manier uitgevoerd wordt, milde klachten verlichten of zelfs verhelpen.

Lees op mijn blog alles over starten met yoga. Of lees mijn antwoorden op veelgestelde vragen over yoga.

Volg yoga in Amersfoort: Yogastudio Yogaheart