YOGAHEART

Yoga vanuit mijn hart

Over mij

Na vijf jaar met veel plezier een yogaschool te hebben gehad in Amersfoort is het nu tijd voor iets anders, namelijk online yogalessen vanaf onze zeilboot! In 2021 hebben we ons appartement in Amersfoort verkocht en wonen we 100% op onze catamaran Ithaca. Ze is een Lagoon 42 die gemaakt is voor lange, ontspannen zeiltochten. In 2022 hebben we de trossen losgegooid en zijn we begonnen aan onze zeiltocht naar het zuiden. Waar we precies naartoe gaan? Dat weten we nog niet. Hoe lang we weg blijven? Dat weten we ook nog niet. Hoe snel we gaan? Dat is afhankelijk van het weer en waar we op dat moment zin in hebben. Klinkt goed toch?


Naast mijn yogalessen geef ik samen met mijn vriend Robin Stevens persoonlijke ontwikkelingstrainingen. Dit zijn trainingen van bijvoorbeeld 7 dagen voor een groep mensen die echt toe zijn een nieuwe fase in hun leven. Terwijl we aan het zeilen zijn werken we dus ook nog steeds. Soms op afstand en soms op locatie. De yogalessen geef ik vanaf ons achterdek. Iedere week neem ik een nieuwe video op en wissel ik af qua stijl en duur. Soms zijn het dus langere ontspannende Yin lessen, dan weer een korte of lange Hatha of soms zelfs een mix. Er zit altijd iets bij dat bij jou past op dat moment en je hebt altijd toegang tot de oudere lessen.

Ik hoop dat deze yogalessen je gaan bieden wat je zoekt. Welkom bij de inner circle van Yogaheart!

These slides will be slide-able on the live version of your page!

"Niks is goed of fout, alles mag er zijn"

"De les vond ik erg bijzonder en intens, had van te voren niet kunnen bedenken dat ik me al zo open kon stellen bij iemand die ik nog niet eerder ontmoet heb. Dit is dus eigenlijk direct een compliment naar Lizatoe. Ik vond de manier waarop je de les gaf heel erg prettig, voelde een hele fijne en ontspannen sfeer. Daarnaast heb je een erg fijne stem wat het prettig maakt. Tevens zie en voel je goed aan wat er gebeurt en stel je me op mijn gemak. Niks is goed of fout en alles mag er op dat moment zijn, heel erg prettig. Het heeft veel in beweging gezet, voelde letterlijk als een soort ontgiftiging van mijn lichaam. Dus zeer positieve eerste ervaring 🙂 Bedankt daarvoor!"
Amber

"Mijn twijfels zijn weg"

"Zowel de yin yogalessen als de hatta yogalessen van Liza zijn voor mij een openbaring. Ik had altijd nog al wat reserves ten aanzien van yoga maar dat is sinds ik les heb bij Liza verleden tijd. Liza is sympathiek, zij heeft een vriendelijke stem en zij straalt rust uit. Niet zweverig maar gericht gaat zij te werk met waar nodig aandacht voor specifieke problemen van een cursist. Aan het begin van de les geeft zij aan op welk orgaan zij de oefeningen van die dag concentreert en wat het effect fysiek en mentaal is. Dat seizoenen daarbij ook een rol spelen, is voor mij een openbaring. Mocht iemand op zoek zijn naar een goede en ervaren yoga-docent, dan kan ik Liza van harte aanbevelen.
Britta
"Liza brengt yoga op een zachte manier"
"Een aantal maanden geleden kwam ik voor het eerst bij Liza voor een yoga proefles, ik ben toen begonnen met Yin Yoga om meer flexibiliteit te creëren in mijn lichaam. Ik had verwacht dat het een ‘zweverige’ meditatie zou worden en dat ik zou afhaken, maar niks is minder waar. Liza brengt het op een zachte en prettige wijze, je wordt al kalm voordat de les begint! Er wordt rekening gehouden met eventuele beperkingen en de les draait volledig om jou. Sinds kort ben ik overgestapt naar Hatha Yoga en merk dat dit meer bij mij past. Liza staat je snel te woord via e-mail of telefoon en als je een keer een andere les wilt volgen dan is dat geen enkel probleem. Ben blij dat ik elke week een les bij haar mag volgen om mentaal tot rust te komen, maar ook vooral om fysiek sterker te worden!"
Seif
"Yoga heeft mijn leven veranderd"
"Ruim anderhalf jaar geleden ben ik begonnen met Hatha yoga. Dat beviel me zo goed, dat daar al snel Yin yoga bij kwam. Wat ben ik blij met jou en je online lessen. Ik heb een lange periode te hard gewerkt en heb van jou geleerd om weer naar mijn lichaam te luisteren en niet constant over mijn grenzen heen te gaan. Ik ben ook weer goed gaan slapen en als ik soms de slaap toch niet kan vatten, lukt dat meestal alsnog met  jouw ademhalingsoefeningen. Jij en je lessen hebben mijn leven veranderd en daar ben ik je dankbaar voor."
Inge
De les vond ik erg bijzonder en intens, had van te voren niet kunnen bedenken dat ik me al zo open kon stellen bij iemand die ik nog niet eerder ontmoet heb. Dit is dus eigenlijk direct een compliment naar Lizatoe. Ik vond de manier waarop je de les gaf heel erg prettig, voelde een hele fijne en ontspannen sfeer. Daarnaast heb je een erg fijne stem wat het prettig maakt. Tevens zie en voel je goed aan wat er gebeurt en stel je me op mijn gemak. Niks is goed of fout en alles mag er op dat moment zijn, heel erg prettig. Het heeft veel in beweging gezet, voelde letterlijk als een soort ontgiftiging van mijn lichaam. Dus zeer positieve eerste ervaring 🙂 Bedankt daarvoor!
Amber
Ruim anderhalf jaar geleden ben ik begonnen met Hatha yoga. Dat beviel me zo goed, dat daar al snel Yin yoga bij kwam. Wat ben ik blij met jou en je online lessen. Ik heb een lange periode te hard gewerkt en heb van jou geleerd om weer naar mijn lichaam te luisteren en niet constant over mijn grenzen heen te gaan. Ik ben ook weer goed gaan slapen en als ik soms de slaap toch niet kan vatten, lukt dat meestal alsnog met  jouw ademhalingsoefeningen. Jij en je lessen hebben mijn leven veranderd en daar ben ik je dankbaar voor.
Inge
Zowel de yin yogalessen als de hatta yogalessen van Liza zijn voor mij een openbaring. Ik had altijd nog al wat reserves ten aanzien van yoga maar dat is sinds ik les heb bij Liza verleden tijd. Liza is sympathiek, zij heeft een vriendelijke stem en zij straalt rust uit. Niet zweverig maar gericht gaat zij te werk met waar nodig aandacht voor specifieke problemen van een cursist. Aan het begin van de les geeft zij aan op welk orgaan zij de oefeningen van die dag concentreert en wat het effect fysiek en mentaal is. Dat seizoenen daarbij ook een rol spelen, is voor mij een openbaring. Mocht iemand op zoek zijn naar een goede en ervaren yoga-docent, dan kan ik Liza van harte aanbevelen.
Britta
Een aantal maanden geleden kwam ik voor het eerst bij Liza voor een yoga proefles, ik ben toen begonnen met Yin Yoga om meer flexibiliteit te creëren in mijn lichaam. Ik had verwacht dat het een ‘zweverige’ meditatie zou worden en dat ik zou afhaken, maar niks is minder waar. Liza brengt het op een zachte en prettige wijze, je wordt al kalm voordat de les begint! Er wordt rekening gehouden met eventuele beperkingen en de les draait volledig om jou. Sinds kort ben ik overgestapt naar Hatha Yoga en merk dat dit meer bij mij past. Liza staat je snel te woord via e-mail of telefoon en als je een keer een andere les wilt volgen dan is dat geen enkel probleem. Ben blij dat ik elke week een les bij haar mag volgen om mentaal tot rust te komen, maar ook vooral om fysiek sterker te worden!

Seif