Ervaringen

"Niks is goed of fout en alles mag er op dat moment zijn"

"De privé les vond ik erg bijzonder en intens, had van te voren niet kunnen bedenken dat ik me al zo open kon stellen bij iemand die ik nog niet eerder ontmoet heb. Dit is dus eigenlijk direct een compliment naar jou toe. Ik vond de manier waarop je de les gaf heel erg prettig, voelde een hele fijne en ontspannen sfeer. Daarnaast heb je een erg fijne stem wat het prettig maakt. Tevens zie en voel je goed aan wat er gebeurt en stel je me op mijn gemak. Niks is goed of fout en alles mag er op dat moment zijn, heel erg prettig. Het heeft veel in beweging gezet, voelde letterlijk als een soort ontgiftiging van mijn lichaam. Dus zeer positieve eerste ervaring 🙂 Bedankt daarvoor!"

- Amber (03-06-2019)
"Ik kan Liza van harte aanbevelen"

"Zowel de yin yogalessen als de hatta yogalessen van Liza zijn voor mij een openbaring. Ik had altijd nog al wat reserves ten aanzien van yoga maar dat is sinds ik les heb bij Liza verleden tijd. Liza is sympathiek, zij heeft een vriendelijke stem en zij straalt rust uit. Niet zweverig maar gericht gaat zij te werk met waar nodig aandacht voor specifieke problemen van een cursist. Aan het begin van de les geeft zij aan op welk orgaan zij de oefeningen van die dag concentreert en wat het effect fysiek en mentaal is. Dat seizoenen daarbij ook een rol spelen, is voor mij een openbaring. Mocht iemand op zoek zijn naar een goede en ervaren yoga-docent, dan kan ik Liza van harte aanbevelen. Britta  "

- Britta (02-02-2019)
"Liza brengt het op een zachte en prettige wijze, je wordt al kalm voordat de les begint!"

"Een aantal maanden geleden kwam ik voor het eerst bij Liza voor een yoga proefles, ik ben toen begonnen met Yin Yoga om meer flexibiliteit te creëren in mijn lichaam. Ik had verwacht dat het een ‘zweverige’ meditatie zou worden en dat ik zou afhaken, maar niks is minder waar. Liza brengt het op een zachte en prettige wijze, je wordt al kalm voordat de les begint! Er wordt rekening gehouden met eventuele beperkingen en de les draait volledig om jou. Sinds kort ben ik overgestapt naar Hatha Yoga en merk dat dit meer bij mij past. Liza staat je snel te woord via e-mail of telefoon en als je een keer een andere les wilt volgen dan is dat geen enkel probleem. Ben blij dat ik elke week een les bij haar mag volgen om mentaal tot rust te komen, maar ook vooral om fysiek sterker te worden!"

- Seif (25-01-2019)
"Het is heerlijk om een plek te hebben waar je jezelf kunt zijn"

"Ruim anderhalf jaar geleden ben ik begonnen met Hatha yoga op maandagochtend. Dat beviel me zo goed, dat daar al snel Yin yoga op woensdag bij kwam.Wat ben ik blij met jou en je lessen. Het is fijn bij jou in de groep en ook met de andere leerlingen voel ik me op mijn gemak. Het is heerlijk om een plek te hebben, waar je jezelf kunt zijn. Ik heb een lange periode te hard gewerkt en heb van jou geleerd om weer naar mijn lichaam te luisteren en niet constant over mijn grenzen heen te gaan. Ik ben ook weer goed gaan slapen en als ik soms de slaap toch niet kan vatten, lukt dat meestal alsnog met  jouw ademhalingsoefeningen. Jij en je lessen hebben mijn leven veranderd en daar ben ik je dankbaar voor. Ik rijd graag twee maal per week van Spakenburg naar Amersfoort, want in Spakenburg hebben we wel yoga, maar geen Liza. Liefs, Inge"

- Inge (23-10-2018)
"Voor mij ben je een superjuf"

"Je bent als persoon heel prettig in de omgang met de cursisten. Discreet en respectvol. Ik voel me veilig binnen de groep. Volgens mij is dit de voorwaarden om de lessen tot een goed resultaat te maken. Alles is altijd goed voorbereid. De ruimte is op orde, de thee staat klaar. Er wordt op tijd melding gemaakt wanneer lessen niet doorgaan of als er veranderingen zijn. We kunnen altijd een les inhalen. De houdingen bouw je goed op en je weet voldoende aanpassingen als het niet zo vanzelfsprekend gaat en als het uitdagender kan. Je legt altijd uit waar de oefening goed voor is. Wat de reden is waarom je oefening doet. Zelfs via de mail krijgen we nog achtergrond informatie over yoga. Na een les voel ik me weer terug bij mezelf, ontspannen. Ik kan me weer beter voor het slapen gaan ontspannen. Dat heb ik nodig omdat ik er soms moeite mee heb om in slaap te vallen. Ik ben en voel me ook lenig worden. Dat vind ik belangrijk naarmate ik ouder wordt. Wat ik zeker belangrijk vind is dat er ook een lolletje gemaakt kan worden. Je blijft met beide benen op de grond staan! En tot slot vind ik je stem en je uiterlijk geweldig! Voor mij ben je een superjuf. Het lijkt een beoordeling van school maar ik kan het niet anders schrijven!  "

- Anita (9-10-2018)
"Liza is uitnodigend om de diverse houdingen uit te voeren op een manier die past bij mijn mogelijkheden"

"Twee maanden geleden stopte mijn vertrouwde pilates/ yogalessen ivm het aanvaarden van een andere job door de docent. Wat nu? Immers door een nare chronische ziekte heb ik zo mijn beperkingen als het om bewegen gaat. En blijven bewegen is wel heel erg belangrijk om me goed te voelen. Bij toeval viel mijn oog op een advertentie in de plaatselijke krant over Yogaheart. Niet gedraald en contact opgenomen met Liza. Allervriendelijkst nodigde zij me uit om een les te bezoeken en te ervaren hoe het voor mij is. En dat heb ik gedaan. en het voelde goed. Liza is uitnodigend om de diverse houdingen uit te voeren op een manier die past bij mijn mogelijkheden. Tegelijkertijd ook uitnodigend om te ervaren hoe het voelt om nieuwe houdingen aan te leren. Wat ik ook heel aangenaam vind is dat elke week weer anders is en Liza alle houdingen heel natuurlijk aan elkaar verbind. In die zin is het lesuur al een 'energiestroom' in zich zelve. En het allermooiste voor mij is dat ik 'gewoon' mee doe en mijn beperking wegvalt. Heerlijk is dat. Kom ook en ervaar het zelf."

- Marja (4-2-2017)

Volg yoga in Amersfoort: Yogastudio Yogaheart